Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της τελευταίας 10ετίας - Τα διλήμματα Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τα διλήμματα Γιοβάνοβιτς για την 11άδα με Ντνίπρο και η στρατηγική, που αναμένεται να δούμε.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την πρώτη μάχη με την Ντνίπρο στη Σλοβακία, με τον Νίκο Αθανασίου να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των «πράσινων» ενόψει της έναρξης της σεζόν, με τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Ουκρανούς. Δύο αναμετρήσεις, που, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, είναι από τις πιο σημαντικές της τελευταίας δεκαετίας. «Με πρόκριση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει ευρωπαϊκό όμιλο, όπου έχει να βρεθεί από το 2016, επί Στραματσόνι», σημείωσε.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με την 11άδα, υπογράμμισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τρία διλήμματα: Στη θέση του δεξιού μπακ για το αν θα ξεκινήσει ο Κώτσιρας ή ο Βαγιαννίδης, στα χαφ για το αν ο παρτενέρ του Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι ο Κλέινχεϊσλερ ή ο Τσόκαϊ και στη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου φαβορί, πάντως, είναι ο Μπερνάρ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη στρατηγική, που αναμένεται να ακολουθήσει ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού», ο Αθανασίου ανέφερε πως «με βάση όσα ξέρουμε και έχουμε δει από τον Γιοβάνοβιτς, περιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει για να ελέγξει το παιχνίδι με την κυριαρχία μπάλας και όχι για να χτυπήσει στην κόντρα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x