Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πιθανότατα με Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό - Τον πιστεύει πολύ ο Κόντης»!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο (19/05, 20:00), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε αρχικά σε όσα συνέβησαν και έφεραν την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον «πράσινο» πάγκο, ενώ σχολιάζοντας τον διάδοχό του, Χρήστο Κόντη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν θα μπορούσαν βρουν καλύτερη λύση στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται ούτε ένα λεπτό προσαρμογής, ενώ είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους Έλληνες τεχνικούς».

Σε σχέση με το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να πάει με ένα άγχος λιγότερο στον τελικό Κυπέλλου, να εξασφαλίσει, δηλαδή, από αύριο το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», τερματίζοντας εκείνος στην 3η θέση, ενώ αναφορικά με την 11άδα έκανε την πρόβλεψή του, σημειώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό ο Κόντης να ξεκινήσει τον Γερεμέγεφ αντί του Σπόραρ, καθώς τον πιστεύει πολύ!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x