Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος είχε καιρό να δεθεί τόσο με προπονητή του Παναθηναϊκού»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού την επομένη της «λευκής» ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό (0-0) μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι βάσει της εικόνας του, το «τριφύλλι» μένει ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα στο Φάληρο: «Είναι πολύ κακή η εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο είναι τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, όταν μια ομάδα καταφέρνει σε ένα ντέρμπι, που έχει πιάσει τόσο κακή απόδοση, να παίρνει την ισοπαλία εκτός έδρας, τότε μπορεί να μιλάει για πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Νικολογιάννης μίλησε και για την επιρροή, που έχει στον σύλλογο η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον «κόσμημα», ενώ υπογράμμισε ότι ο κόσμος της ομάδας έχει δεθεί μετά από καιρό με έναν προπονητή: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιοβάνοβιτς. Θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι, που βρίσκεται στην Ελλάδα. Διδάσκει ήθος και στις συνεντεύξεις Τύπου και ακόμα και σε ημέρες όπου ο Παναθηναϊκός έχει αδικηθεί από τη διαιτησία, δεν διαμαρτυρήθηκε. Προτιμά να μένει μακριά από την τοξικότητα των άλλων. Τα λόγια του έχουν σηκώσει κύμα ενθουσιασμού και αυτό θα το λάβει και ο ίδιος τις επόμενες ημέρες στο γήπεδο της Λεωφόρου».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x