Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στα… πόδια του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα αν μετά την 5η αγωνιστική είναι 1ος»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ζητούμενο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διακοπή σχετικά με τους διεθνείς είναι να παίξουν έστω ένα παιχνίδι, προκειμένου να έχουν ρυθμό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και σχολίασε από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» στα playoffs.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του όταν αρχίσει ξανά η Σούπερ Λίγκα μία κρίσιμη τριάδα αγώνων: Κυριακή με Βόλο στη Λεωφόρο, Τετάρτη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και Κυριακή Ολυμπιακό πάλι στο γήπεδό του. Μετά από αυτή την τριάδα θα δούμε πώς βαδίζει η ομάδα.

Σε αυτόν τον πρώτο γύρο, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα ''βγάλει'' πολλά δύσκολα παιχνίδια. Στον δεύτερο γύρο, όμως, έχει πολύ Λεωφόρο, αφού παίζει με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου θα έχει ξανά την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών του, ενώ υποδέχεται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη. Μόνο τον Ολυμπιακό έχει έξω. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν μετά την 5η αγωνιστική είναι 1ος, θα είναι στα δικά του… πόδια το πρωτάθλημα, αφού θα έχει τα περισσότερα ματς στη Λεωφόρο
».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x