Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του επιθετικού που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM τα χαρακτηριστικά του χαφ και του επιθετικού, που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει -πιθανότατα στις αρχές Ιουλίου- την οριστική απόφαση της Χοφενχάιμ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Για αυτό, άλλωστε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση δύο χαφ, προκειμένου να είναι καλυμμένος, αν, τελικά, ο συμπατριώτης του -που θέλει διακαώς να μείνει στην ομάδα- δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Δεδομένα, πάντως, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Βάιο Τσούτσικα, ο Γιοβάνοβιτς θέλει έναν χαφ, που θα κάνει τη διαφορά, με χαρακτηριστικά, δε, που δεν έχει ο Γκατσίνοβιτς, όπως το γκολ! Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού τόνισε πως «θέλει έναν χαφ γρήγορο, με καλή τεχνική, που θα έχει γκολ και ασίστ».

Σε ερώτηση ακροατή για τον επιθετικό, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και κατ' επέκταση ο Σέρβος τεχνικός του, ο Νικολογιάννης υπογράμμισε ότι «θέλει να έχει όγκο και να μπορεί να παίξει με την πλάτη». Πρόσθεσε ακόμη ότι επιθυμία του Γιοβάνοβιτς είναι να έχουν γίνει μια-δυο μεταγραφές σε «κενές» θέσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στα τέλη του μήνα.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x