Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όλοι μέσα για Ολυμπιακό - Θα μπλέξει αν δεν κερδίζει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM πως ο Παναθηναϊκός θα μπλέξει, αν δεν αρχίσει να κερδίζει εκτός έδρας, ενώ τόνισε πως άπαντες είναι «μέσα» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο!

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρωινή προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε, ουσιαστικά, η προετοιμασία των «πράσινων» μετά το χθεσινό ρεπό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Μαουρίσιο είναι εντάξει, ενώ «μπήκε» και ο Καρλίτος, με τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ατομικό και να αναμένεται αύριο (13/1) να προπονηθεί κανονικά. Επομένως, σημείωσε, «αν δεν προκύψει κάτι με τα τεστ για κορωνοϊό, θα είναι όλοι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, πλην του Σάντσες, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο». Πρόσθεσε ακόμη ότι χτύπησε στο δάχτυλο του χεριού του ο Βαγιαννίδης και αποχώρησε.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε σε δύο ακόμη πράγματα: Πρώτον, υπογράμμισε ότι «η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει σε όλα για Βοτανικό. Έχουν γίνει συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμο, απλά καθυστέρησαν λίγο, γιατί ήθελε καλύτερους όρους ο Παναθηναϊκός και τους πέτυχε. Είναι σαφέστατα υπέρ του Βοτανικού και μάλιστα, αναμένεται επίσημη τοποθέτηση σύντομα».

Και δεύτερον, είπε το εξής, σχολιάζοντας το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: «Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και έξι εκτός. Και τα δύο από τα τέσσερα εντός είναι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Το λέω αυτό τώρα, γιατί αν η ομάδα, που παρουσιάζει, φυσικά, βελτίωση, δεν αρχίσει να κερδίζει εκτός έδρας, θα μπλέξει»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x