Stoiximan Super League

Στάζει… μέλι για Αλεξανδρόπουλο στους Πορτογάλους ο Μπόλονι

Δηλώσεις σε πορτογαλικές εφημερίδες έκανε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό, σχετικά με την ποιότητα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που ετοιμάζεται να γίνει «λιοντάρι».

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ και τα θέματα για τον «Alexandro», όπως προσπαθεί να περάσει το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο πορτογαλικός Τύπος.

Εκτός από τις σημερινές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και «λιονταριών» φτάνει το μισό εκατ. ευρώ, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2020/21, είχε συνεργαστεί τότε με τον 20χρονο σήμερα μέσο, κερδίζοντας μάλιστα θέση και στην Εθνική Ελλάδας.

Ο γνωστός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο Έλληνα χαφ, λέγοντας πως έχει αρκετές ομοιότητες με τον Ματέους Νούνες που θα κληθεί να αντικαταστήσει στα «λιοντάρια».

«Είναι ένας μέσος με καλή μακρινή πάσα και πολύ καλές κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είναι η ατάκα που κυριαρχεί στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε σε A Bola και Record ο Μπόλονι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x