Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί της 15ετίας απέναντι στον Ολυμπιακό

Το αήττητο σερί του στους πέντε αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο πρόκειται για το καλύτερο σερί μετά το 2008, διεύρυνε ο Παναθηναϊκός.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό προέκυψε μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με την ισοπαλία στο χθεσινό «αιώνιο» ντέρμπι, παρότι έσπασε το σερί των γηπεδούχων στις 10 νίκες, οι «πράσινοι» μετρούν πέντε αγώνες χωρίς ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι το καλύτερο ρεκόρ τους εδώ και 15 χρόνια!

Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες είχαν νικήσει το «τριφύλλι» ήταν στις 16 Μαΐου 2021, με το επιβλητικό 4-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα πλέι οφ εκείνου του πρωταθλήματος.

Από τότε οι δύο ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες με 0-0 πέρσι για την κανονική περίοδο, ενώ ακολούθησαν οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ. 1-0 στη Λεωφόρο, με γκολ του Αϊτόρ, και 2-1 στο Καραϊσκάκη, με σκόρερ τους Παλάσιος και Σένκεφελντ.

Με το γκολ του Σπόραρ στο φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης, το «τριφύλλι» διεύρυνε στους πέντε αγώνες το αήττητο σερί του κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι το καλύτερο από εκείνο των έξι ματς της διετίας 2006-08.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x