Stoiximan Super League

Το deja vu του Παναθηναϊκού: Η άδικη αποβολή του Αλεξούδη με 2η κίτρινη το 1995

Πριν από… 27 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε πάθει ό,τι έπαθε ο Παλάσιος. Θύμα τότε ο Αλεξούδης, σε ένα ματς με την Πόρτο που κατέληξε σε θρίαμβο.

Η αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 40ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σλάβια στην Πράγα έφερε στη μνήμη των φίλων των «πράσινων» μια ανάλογη φάση από τον… περασμένο αιώνα.

Το 1995, το «τριφύλλι» αντιμετώπιζε την Πόρτο στην Πορτογαλία για τους ομίλους του Champions League και ο διαιτητής Τρεταλάντζε στο 36’ είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Αλεξούδη για «θέατρο». Όπως συνέβη όμως και με τον Παλάσιος, δεν υπήρχε καμία προσπάθεια εκμαίευσης σφυρίγματος από τον Έλληνα άσο.

Πάντως ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το ματς είχε καταφέρει να φύγει θριαμβευτής με το σουτ εκτός περιοχής του Μάρκου, σε μια σεζόν που έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League και αποκλείστηκε από τον Άγιαξ.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού (Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Μπορέλι (66' Καπουράνης), Μάρκος, Δώνης (81' Κολιτσιδάκης), Γ. Χ Γεωργιάδης (89' Λαγωνικάκης), Βαζέχα

Θυμηθείτε τη φάση στα 00:54 του βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x