Stoiximan Super League

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα λέμε στη Λεωφόρο»: Το μήνυμα του Φατίχ Τερίμ στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Με ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο στο Instagram, o Φατίχ Τερίμ θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για την αποθέωση προς την ομάδα, κατά την αναχώρηση από το Caravel πριν το ντέρμπι.

Πήρε μια ισχυρή «γεύση» και εντυπωσιάστηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ!

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανήρτησε το απόγευμα της Δευτέρας (5/2) ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο παρουσιάζει την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας έξω από το Caravel, λίγη ώρα πριν η αποστολή αναχωρήσει για το «Απόστολος Νικολαϊδης» για το νικηφόρο, όπως εξελίχθηκε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής θέλησε να ευχαριστήσει του φίλους του Παναθηναϊκού για τη στήριξη, αλλά και να... κλείσει μαζί τους ένα ραντεβού στη Λεωφόρο γράφοντας: «Eυχαριστούμε για την υποστήριξη oικογένεια του Παναθηναϊκού, τα λέμε σύντομα στη Λεωφόρο»!

Θυμίζουμε ότι ο Φατίχ Τερίμ, έχει σταθεί ιδιαίτερα... άτυχος, αφού με την έλευση του στην Ελλάδα, ήρθε σε επαφή με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μόνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τα ματς με της μπασκετικής ομάδας κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, λόγω της απαγόρευσης εισόδου οπαδών στα γήπεδα.

Ωστόσο, αναμένεται να δει τις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαϊδης» γεμάτες στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x