Stoiximan Super League

Το πρωί της Τρίτης ανακοινώνεται ο Γκάνεα και… φουλάρει για τους επόμενους ο Παναθηναϊκός!

Ο Κρίστιαν Γκάνεα θα ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης (13/6) από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να… φουλάρουν στη συνέχεια για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους!

Το πρωί της Τρίτης (14/6) θα επισημοποιηθεί και η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Κρίστιαν Γκάνεα παίρνει μια μικρή παράταση για διαδικαστικούς λόγους, και ο διεθνής Ρουμάνος θα ανακοινωθεί το πρωί. Σήμερα το πρωί, εξάλλου, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ολοκλήρωσε τις διαδικασίες του νέου συμβολαίου του, που θα έχει διάρκεια έως το 2024.

Εν αναμονή πια και των αποτελεσμάτων των τελευταίων ιατρικών τεστ, ο παίκτης θα ανακοινωθεί, κάνοντας, φυσικά και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Γκάνεα, να σημειωθεί, θα βρίσκεται κανονικά (όπως και ο Λοντίγκιν) στην πρώτη συγκέντρωση των «πράσινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα (20/6) στο «Γ. Καλαφάτης».

Από εδώ και πέρα, φυσικά, στο «τριφύλλι»… φουλάρουν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις! Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οδεύει προς παραμονή και ο Σάντσες, ενώ το απόγευμα, στην εκπομπή Newsroom, χαρακτήρισε αστειότητες και ασόβαρα τα όσα γράφονται για Καβάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x