Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
Στάθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας που αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά» από τη Δευτέρα, όταν και θα έρθει στην Αθήνα ο Γιάκομπ Νίστρουπ έτσι ώστε να συζητήσει με το υπόλοιπο επιτελείο.
Μίλησε, επίσης, για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, που είναι ένα όνομα που απασχολεί, για τον πορτιέρε της Βικτόρια Πλζεν, αλλά και για τον Λούκας Τσάβες, τονίζοντας πως η ιεραρχία στη θέση του τερματοφύλακα θα εξαρτηθεί από τις επιθυμίες του Νίστρουπ.
Τέλος, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου Τσάπρα, στο ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά και στα διαρκείας.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






