Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απόφαση για δυο βασικούς χαφ - Τι γίνεται με Γκάνεα και αριστερό μπακ»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και την απόφαση για ποιοτική αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση δυο χαφ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM. Επίσης, αναφέρθηκε στη βελτίωση της κατάστασης του Γκάνεα και τις πιθανότητες απόκτησης αριστερού μπακ.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης είπε: «Ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι της μεσαία γραμμής έχει κάνει προεργασία. Πάντα κοιτούσε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Είναι βασική προτεραιότητα οι δυο βασικοί χαφ, ένας στο 10 και ένας παίκτης στο 8 και το 6, δυο θέσεις που έπαιζε ο Κουρμπέλης. Παίκτες που θα αναβαθμίσουν τη μεσαία γραμμή με δημιουργία και γκολ. Τρίτη προτεραιότητα είναι η θέση του στόπερ. Σίγουρα θα πάρει και κεντρικό αμυντικό η ομάδα, από τη στιγμή που αποχωρεί και ο Πούγγουρας».

Για τα ακραία μπακ και τον Γκάνεα: «Πάντα στο πλάνο είναι η αναβάθμιση στη θέση δεξιού μπακ. Οσο για τα αριστερά, οι εξετάσεις του Γκάνεα έδειξαν ότι είναι καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί είναι λεπτό ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει μια απόφαση γι αυτό το θέμα. Ο Γκάνεα είναι έξι μήνες εκτός και είναι πιθανό να αποκτηθεί κι ένας αριστερός μπακ. Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x