Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ο Λινγκρ, κανένα θέμα στο οικονομικό ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά και στους πιθανούς αντιπάλους του «τριφυλλιού» στα προκριματικά του Champions League αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απίθανες στιγμές αποθέωσης, που βίωσε ο Κάρλος Ζέκα στο «Πάρκεν» από τους οπαδούς της Κοπεγχάγης, στην τελευταία του παρουσία με τη φανέλα των πρωταθλητών Δανίας.

Στη συνέχεια, αναλύοντας τα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός κινείται μυστικά για κάποιες περιπτώσεις με βασικές προτεραιότητες να παραμένουν οι θέσεις του χαφ και του στόπερ, για τον οποίο έχει γίνει κάποια προεργασία. Ο Λινγκρ είναι ξεκάθαρος στόχος, αλλά δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακριβώς. Ωστόσο, αν θελήσει να παίξει στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν έχει πρόβλημα στο οικονομικό, αν συνυπολογίσουμε και το ποσό, που δόθηκε πέρυσι για τον Σπόραρ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x