Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υποψήφιος ο Βέρμπιτς για Λαμία - Η διαχείριση του Αϊτόρ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη όπως το μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού αρχικά ανέφερε ότι ο Βιλένα θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου, έκανε και την εκτίμηση του για την ενδεκάδα, δίνοντας πολλές πιθανότητες στον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να πάρει φανέλα βασικού, εξαιτίας των πολύ καλών του εμφανίσεων: «Μέσα θα είναι ο Βιλένα για Λαμία, αλλά βασικός θα είναι ο Τσέριν. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο, Τσέριν και Τζούριτσιτς στην τριάδα, ο Παλάσιος δεξιά και αριστερά δεν αποκλείω να δούμε τον Βέρμπιτς με τον Ιωαννίδη κορυφή», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε:

«O Βέρμπιτς δείχνει φέτος ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι. Στην Ευρώπη δεν δηλώθηκε γιατί έπρεπε να υπάρχει ένας επιπλέον στόπερ, αλλά στην Ελλάδα αναποκρίνεται. Έχει πετύχει ένα κρίσιμο γκολ στην Τρίπολη και με τον Πανσερραϊκό ήταν στους κορυφαίους».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στη διαχείριση που θα πρέπει να γίνει με τον Αϊτορ προκειμένου ο Ισπανός να βρει τη φόρμα του: «Ο Αϊτόρ πρέπει να βρει ένα ματς στο οποίο θα είναι καθοριστικός με γκολ, ασίστ και να πάρει τα πάνω του. Bέβαια όταν έχεις τον Παλάσιος σε αυτή την κατάσταση, τον Μαντσίνι που παλεύει και τον Βέρμπιτς που ανεβαίνει, δεν μπορείς να πεις στον Αϊτόρ "μπες και παίξε" θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους. Αυτό που χρειάζεται ο Αϊτόρ είναι να μπει σε ένα ματς στο 65’ και να κάνει κάτι καθοριστικό. Αυτό θα του κάνει πολύ καλό.».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x