Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δίνει τα πάντα ο Ζέκα - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικός σε κάποια ματς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης, μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα.

Για το επικείμενο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, τόνισε ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα επιλέξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για το συγκεκριμένο ματς, κάνοντας και μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα, αλλά και την προϊστορία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Θα επιλέξει τους καλύτερους για ένα δύσκολο ματς ο Γιοβάνοβιτς. Έχει πολύ καλή εικόνα μετά τις διακοπές ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι ενθαρρυντικό ενόψει Άρη. Έχουν κάνει focus σε αυτό το ματς, ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα. Πέρυσι του χάλασε το σερί του Άρη ο Παναθηναϊκός στο Βικελίδης. Το μεγάλο μυστικό του Παναθηναϊκού φέτος είναι ότι καλύπτει τα ντέρμπι που δεν πήρε με νίκες σε δύσκολες έδρες. Για την ενδεκάδα, παρότι είναι νωρίς εκτιμώ ότι θα δούμε, Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Τσέριν που είναι σε τρομερή κατάσταση θα παίξει δίπλα στον Αράο και ο Μπερνάρ "δεκάρι". Επίθεση θα είναι ο Ιωαννίδης κορυφή, ο Παλάσιος δεξιά και Μαντσίνι ή Βέρμπθτς αριστερά».

Επιπλέον ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή την κλήση του Ζέκα στην Εθνική ανέφερε: «Δίνει τα πάντα ο Ζέκα και στο γήπεδο και τις προπονήσεις και έχει δείξει ότι έχει αφήσει τελείως πίσω τους τραυματισμούς του. Μπορεί να τον δούμε μέχρι και βασικό στην πορεία. Επειδή τα ματς είναι συνεχόμενα, ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ.».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x