Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Το ματς με τον Άρη έχει χαρακτήρα τελικού - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς»

Στην κρισιμότητα που έχει για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας με τον Άρη (1/5, 19:00) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, τονίζοντας ότι και πάλι στη Λεωφόρο θα έχει πολύ κόσμο!

Χαρακτήρα τελικού έχει για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τον Άρη (1/5, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs, τόνισε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «Οι Ρεπόρτερ», ο Διονύσης Δεσύλλας.

Όπως είπε, το «τριφύλλι» έχει καλή απόδοση στο μίνι πρωτάθλημα της Super League, με εξαίρεση τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παρότι έχει κάνει μεγάλες νίκες σε ντέρμπι, δεν έχει «καθαρίσει» ακόμη με την Ευρώπη. Συμπλήρωσε, λοιπόν, ότι είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Άρη, αφού με νίκη ο Παναθηναϊκός θα βάλει από κάτω τους «κίτρινους», ενώ πρόσθεσε ότι στο γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται και πάλι πολύς κόσμος, πάνω από 11-12 χιλιάδες! «Ο κόσμος περνάει καλά, στηρίζει την ομάδα, γιατί βλέπει πράγματα», σημείωσε.

Είπε ακόμη ότι καλό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να πάει στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική (17/5), έχοντας τελειώσει με το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου. «Δύο ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα σε τόσο λίγες μέρες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα», τόνισε.

Αναφορικά τώρα με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και με βάση την αποστολή, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ο Διονύσης Δεσύλλας είπε ότι η πιθανότερη 11άδα είναι η εξής, χωρίς να αποκλείονται, φυσικά, 1-2 εκπλήξεις από τον Σέρβο τεχνικό: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Καρλίτος, Παλάσιος, Αϊτόρ.

Ακούστε το ρεπορτάζ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x