Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ψάχνει μια μεγάλη νίκη ο Παναθηναϊκός για να αλλάξει η ψυχολογία»

Όλα όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη και την απαραίτητη νίκη που χρειάζεται το τριφύλλι μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε: «Η προπόνηση έγινε κανονικά με χιονόπτωση με τον Μάγκνουσον να κάνει ατομικό. Δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη. Ο Κουρμπέλης εξέτισε και είναι πιθανό να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να διορθώσει τα λάθη που είδε με τη Λαμία, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στα τελειώματα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ τη νίκη με τον Άρη. Ψάχνει μια μεγάλη νίκη από την αρχή του β’ γύρου που θα του αλλάξει την ψυχολογία και να λυθούν τα πόδια των παικτών που φαίνεται ότι είναι δεμένα».

Για τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της Κυριακής: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός την Κυριακή θα παίξει με ενδεκάδα που θα απαρτίζεται από παίκτες που ξέρουν από τέτοια παιχνίδια. Θα γίνουν αλλαγές. Το πρώτο που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να διορθώσει την αμυντική λειτουργία. Εκεί θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει ξανά τη σιγουριά και να πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή».

Για την απόκτηση του «μικρού» Μαντσίνι: «Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, αδερφός του Ντανιέλ, είναι 19 ετών. Έκανε συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, παίζει αριστερό εξτρέμ και θα παίξει στη β’ ομάδα. Η πορεία του θα αξιολογηθεί».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x