Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Μαγικά από Τζούριτσιτς, εξαιρετική δημιουργία για τον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας σχολιάζει από την Αυστρία τη νέα νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί της Πετρολούλ και τον… μάγο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

*Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ, παίρνοντας την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά στην Αυστρία. Το διαφορετικό που είδαμε αυτή τη φορά ήταν η καταπληκτική εμφάνιση του Τζούριτσιτς, ο οποίος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του φανέρωσε την ποιότητά του.

*Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε δοκάρι, κάθετη πάρε-βάλε στον Γερεμέγεφ, έκανε φανταστικές ντρίμπλες και έδειξε πως ξέρει να ανοίγει την αντίπαλη άμυνα, αλλά και να ομορφαίνει το παιχνίδι. Αναμφίβολα, το τακουνάκι που άνοιξε την άμυνα της Πετρολούλ για το 1-0 ήταν το highlight.

*Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις αλλαγές που έγιναν, με τον Παναθηναϊκό να έχει τρίτο δοκάρι με τον Μπιλάλ αλλά και ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Βαγιαννίδη για το 2-0, έπειτα από εξαιρετικό ανέβασμα του Έλληνα μπακ.

*Ένα ακόμη στοιχείο που είδαμε είναι το πρέσινγκ ψηλά από το «τριφύλλι» με κλεψίματα που δουλεύει ο Γιοβάνοβιτς καθημερινά και δημιουργούσε… τρόμο στους Ρουμάνους. Ένα δεύτερο στοιχείο ήταν το τακτικό τρικ κατά το οποίο ο αριστερός μπακ έμπαινε εσωτερικά για να δημιουργεί υπεραριθμίες. Το έκανε στο πρώτο μέρος ο Μλαντένοβιτς και στο δεύτερο ο Χουάνκαρ, με τον αντίστοιχο εσωτερικό χαφ να βγαίνει έξω αριστερά.

*Επόμενο φιλικό για τους «πράσινους» αύριο (05/07) με αντίπαλο την βουλγάρικη ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948.

Δείτε εδώ το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από την Αυστρία:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x