Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τελικός το ματς στην Τρίπολη - Σχεδόν όλη η 11άδα θα είναι διαφορετική»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον μεθαυριανό «τελικό» με τον Αστέρα, αλλά και τον Μάρκους Μπεργκ.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μία ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε αρχικά στη διαιτησία, τονίζοντας ότι «οι ξένοι, που έρχονται στην Ελλάδα για τα ντέρμπι, πρέπει να είναι ελίτ και όχι β' κατηγορίας, όπως ο Ιταλός, που ξέχασε χθες τις κάρτες».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως το μυαλό στον Παναθηναϊκό είναι ήδη στην Τρίπολη και στον «τελικό», όπως τον χαρακτήρισε, κόντρα στον Αστέρα. «Υπάρχει πολύ μεγάλη στεναχώρια στην ομάδα, ήταν ένα κακό βράδυ για όλους, ενώ είχαμε και το πολύ δυσάρεστο γεγονός με τον τραυματισμό του Μάγκνουσον», πρόσθεσε.

Για την 11άδα του αγώνα με τους Αρκάδες, υπογράμμισε ότι θα αλλάξει σχεδόν όλη! «Κώτσιρας, Γεντβάι, ο Μπρινιόλι και ίσως Μπερνάρ ή Τζούριτσιτς θα ξεκινήσουν σε σχέση με το ντέρμπι! Σχεδόν μία διαφορετική 11άδα. Αναμένεται να ξεκινήσει και ο Βέρμπιτς, που προπονήθηκε κανονικά σήμερα».

Τέλος, σχολίασε την απόσυρση του Μάρκους Μπεργκ από το ποδόσφαιρο, λέγοντας πως μπορεί να μην κέρδισε πρωτάθλημα ή να έκανε κάποια πορεία στην ομάδα, καθώς ήταν στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά «ήταν τεράστιος παίκτης και τεράστια προσωπικότητα. Άφησε τη σφραγίδα του στον Παναθηναϊκό και για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς, που έχουν φορέσει τη φανέλα του».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x