Stoiximan Super League

Τρίτη φορά τόσο «καυτός» ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο

Την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοσή του στο σκοράρισμα σημείωσε ο Παναθηναϊκός το Σάββατο, με το 4-1 επί του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μία μοναδική επίδοση κατάφερε να πετύχει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός, με το 4-1 επί του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σημείωσαν την τρίτη καλύτερη επίδοσή τους στο σκοράρισμα μετά τη σεζόν 1972/73, στις 63 συμμετοχές στην Α’ Εθνική / Super League.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες, σε ισάριθμα ματς, σημειώνοντας τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο καθένα. Η αρχή έγινε με τον Απόλλωνα (4-0), ακολούθησε ο Βόλος (5-1) και το Σάββατο έπαιξε με τον Ιωνικό (4-1).

Η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο ήταν τη σεζόν 1972/73, όταν είχε ξεκινήσει εντός έδρας με 6-3 επί του Ολυμπιακού Βόλου, ακολούθησε το 4-2 επί της Ομόνοιας (Λευκωσίας) και μετά επικράτησε με 5-0 επί του Αιγάλεω. Τότε έκλεισε τη χρονιά στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη φορά που είχε φτάσει σε ένα τέτοιο επίτευγμα ο Παναθηναϊκός ήταν τη χρονιά 1961/62, όταν είχε ξεκινήσει με το 4-0 με τη Νίκη Βόλου, το 4-2 με τον Φωστήρα και το 6-3 με τη Δόξα Δράμα. Τότε, όμως, είχε πάρει το πρωτάθλημα και, μάλιστα, με σχετική ευκολία.

Η κοινή συνισταμένη ήταν πως μέσα σε αυτές τις «τριάδες» αγώνων ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει κάποια ομάδα του Βόλου, ενώ φέτος κατάφερε να δεχθεί λιγότερα γκολ από τις προηγούμενες ξεχωριστές επιδόσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x