Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΟΦΗ

Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι της Κυριακής (31/10, 17:15) με τον ΟΦΗ. Εκτός ξανά ο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Στην αποστολή επιστρέφει μετά από τρεις αγώνες ο Λούντκβιστ, ενώ και πάλι έμεινε εκτός ο Μακέντα, που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (31/10, 5:15 μ.μ.).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x