Stoiximan Super League

Γεμάτο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό ενόψει Αστέρα!

Θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης στη σημερινή (18/01) προπόνηση του Παναθηναϊκού, που περιλάμβανε αποθεραπεία για όλους, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ.

Η επική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έφερε πάρα πολλά χαμόγελα και τεράστια ικανοποίηση στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού»!

Έφερε, ωστόσο, και μερικά προβλήματα μυϊκών τραυματισμών, σε Σπόραρ, Βέρμπιτς, Χουάνκαρ αλλά και Μλαντένοβιτς, λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλαν άπαντες στον Παναθηναϊκό, χθες στο Φάληρο…

Προβλήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν σήμερα (18/01) στο Κορωπί μέσω της… γενικής αποθεραπείας που αποφάσισε ο Φατίχ Τερίμ να υπάρξει σε όλους όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, ενόψει του κυριακάτικου ματς των «πράσινων» με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, υπάρχουν και οι ήδη «λαβωμένοι» Ιωαννίδης, Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ και Τζούριτσιτς.

Με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τους άλλους τέσσερις ατομικό, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως, τόσο ο Τζούριτσιτς όσο και ο Βιλένα, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους λόγω συμπλήρωσης καρτών απέναντι στους Αρκάδες.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Μετά από την αξέχαστη βραδιά πρόκρισης επί του «αιωνίου» αντιπάλου, την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο «Γ. Καλαφάτης». μια και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στη ρεβάνς Κυπέλλου.

Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x