Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ζουν και αναπνέουν στο Κορωπί για ΑΕΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM από τον Τάσο Νικολογιάννη. Τα δεδομένα με Σένκεφελντ για ΑΕΚ, ο Μπερνάρ με τον οποίο θα πλάθει… πλάκα ο κόσμος και ο χαμός με τα εισιτήρια!

Εντείνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, την Κυριακή (11/9, 21:30), κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των «πράσινων», τονίζοντας καταρχήν ότι περιμένουμε από ώρα σε ώρα να κυκλοφορήσουν και να… εξαφανιστούν! Από εκεί και πέρα, στάθηκε στα δύο καλά νέα της προπόνησης, καθώς ήδη από χθες μπήκαν με την ομάδα οι Μπερνάρ και Σένκεφελντ. Για τον Ολλανδό, λοιπόν, είπε πως είναι μια χαρά, αλλά το ζητούμενο είναι αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει να τον βάλει στην 11άδα. «Δύσκολα βάζει παίκτη ο Γιοβάνοβιτς, που έρχεται από αποχή. Και να θυμίσω εδώ ότι και ο Μάγκνουσον έρχεται από τραυματισμό, αλλά εκείνος προπονείται εδώ και 10 μέρες. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο να δούμε δύο κεντρικούς αμυντικούς μετά από τραυματισμούς», σχολίασε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού.

Ανέφερε στη συνέχεια για τον Μπερνάρ: «Είναι διαθέσιμος, θεωρώ πως θα μπει στην αποστολή και πιθανότατα θα είναι στην 11άδα με ΠΑΣ. Θα πάθει πλάκα ο κόσμος με τον Μπερνάρ. Τα έλεγα πέρυσι με τον Παλάσιος, που δεν τον ξέραμε και πολύ. Τα ίδια λέω και φέτος. Θα πάει πλάκα με όσα κάνει ο Βραζιλιάνος στο χορτάρι».

Για τον Χουάνκαρ, τέλος, σημείωσε ότι θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες, και αν δεν είναι έτοιμος, τελικά, θα παίξει ο Γκάνεα, ενώ πρόσθεσε ότι «στο Κορωπί οι παίκτες και όλοι στον σύλλογο ζουν και αναπνέουν για αυτό το παιχνίδι. Θεωρούν πως είναι μεγάλη η ευκαιρία τους να πιστοποιήσουν ότι πάνε για πρωτάθλημα»

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x