Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος που πρόσθεσε μία ακόμα αμφισβητούμενη φάση»

Απάντησε στον Ατρόμητο μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με αφορμή την ανάρτηση των Περιστεριωτών για το ματωμένο παπούτσι του Χεφτέ Μπετανκόρ.

Συνεχίζεται η κουβέντα για τη διαιτησία της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάρτηση των Περιστεριωτών για το ματωμένο παπούτσι του Χεφτέ Μπετανκόρ, οι Σερραίοι απάντησαν με ανακοίνωση σε σκωπτικό ύφος, ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ατρόμητος που πρόσθεσε μία ακόμη φάση στη λίστα των αμφισβητούμενων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη “στήριξη” των θέσεων μας, καθώς σε μια… κρίση ειλικρίνειας, προσέθεσαν και μια ακόμη φάση στην λίστα των αμφισβητούμενων της χθεσινής διαιτητικής παρωδίας που επέφερε αλλοίωση αποτελέσματος.

Πράγματι ότι ξεκίνησε ο Αθανασίου στο 40' πάνω στον δεύτερο σκόρερ της Super League, συνέχισε ο Μανσούρ στο 57', χωρίς καμία απολύτως τιμωρία, κανέναν έλεγχο και χωρίς κανέναν… σεβασμό από τους Τσιάρα και Τσαγκαράκη.

Το πότε του έσπασαν το νύχι του ποδιού και το πότε τον αποτελείωσαν, σπάζοντας του μάλλον και το δάχτυλο, κάτι που θα φανεί αύριο από την ακτινογραφία, θα μας το πει ο παίκτης, όχι αυτοί!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x