Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Σε εξειδικευμένα κέντρα στο εξωτερικό ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρη; Κουρμπέλης θα μεταβεί σε Μόναχο και Μπολόνια, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα στου κοιλιακούς του.

Δεν αποτελεί… μυστικό ότι ο Δημήτρης Κουρμπελης δεν είναι απολύτως εντάξει και αισθανεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις μετά την επέμβαση που έκανε για το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στους κοιλιακούς και λόγω της οποίας θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα και στο πλαίσιο αυτό συναποφασίστηκε να πάει ο διεθνής μέσος την Τρίτη στο Μόναχο και ακολούθως την Τετάρτη στη Μπολόνια. Δηλαδή, στα δύο καλύτερα κέντρα που υπάρχουν στην Ευρώπη για το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Εκεί, ο Κουρμπέλης θα συμβουλευτεί και κάποιους άλλους ανθρώπους, προκειμένου να δει κι αυτός και η ομάδα τι θα γίνει από εδω και πέρα και πότε θα γυρίσει στη δράση…

Ενώ θα αποφασιστεί, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» το αν θα υπάρξει λύση με κάποια θεραπεία ή αν ο 27χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί τελικά να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x