Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Ιωαννίδης και 20 μέρες… off, χτύπησε και ο Αγιούμπ!

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει εκτός λόγω θλάσης στο δεξί πόδι για τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ρούμπεν Πέρεθ θα προφυλαχθεί από τον Παναθηναϊκό. Απρόοπτο και με Γιασίν Αγιούμπ, έχει διάστρεμμα β’ βαθμού.

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει όντως θλάση και μένει σίγουρα 20 μέρες εκτός δράσης!

Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ νοιώθει από χθες βαρύ το πόδι του ψηλά στον προσαγωγό, έκανε κι αυτός μαγνητική η οποία είναι μεν καθαρή και δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός.

Ωστόσο, επειδή ξεκάθαρα ο Ισπανός μέσος των «πράσινων» έχει βγάλει κόπωση θα μείνει έως και τέσσερις μέρες σε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί.

Τέλος, ο Γιασίν Αγιούμπ έκανε προπόνηση με τον Παναθηναϊκό Β’ το μεσημέρι. Εκεί, του γύρισε το αριστερό πόδι, ενώ αρχικά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» να τον περιμένουμε γι' αυτό και δεν αποκλείστηκε άμεσα της αποστολής.

Όμως, επειδή αργότερα πόναγε και πρήστηκε το πόδι του, έκανε κι αυτός εξετάσεις στο «Υγεία» που έδειξαν διάστρεμμα β' βαθμού, το οποίο σημαίνει πρακτικά και δύο εβδομάδες εκτός δράσης για τον Μαροκινό μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x