Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Group therapy, συσπείρωση και ανασύνταξη με το βλέμμα στην ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να παραθέσει δείπνο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε μια κίνηση συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ ενόψει… ΑΕΚ! Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις των «ασπρόμαυρων» σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν φέρει απογοήτευση, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει διάθεση να γυρίσει το χαρτί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να στείλει αυτό το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και να τους συσπειρώσει ενόψει του ερχόμενου εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής, παίρνοντας την απόφαση να παραθέσει δείπνο σήμερα το βράδυ μετά την προπόνηση.

Στόχος του Λουτσέσκου να υπάρξει ένα… group therapy και ουσιαστικά να καθαρίσει το μυαλό των παικτών του, βγάζοντας πάνω από τους ώμους τους το άγχος και το βάρος που έχουν λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων.

Αντίστοιχη κίνηση είχε γίνει να θυμίσουμε και από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια πριν τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κάτι που εν τέλει είχε αποδειχτεί ευεργετικό αφού ο ΠΑΟΚ έφερε τούμπα την εις βάρος του ήττα με 2-0 και με το εμφατικό 5-1 που επικράτησε, εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x