Stoiximan Super League

Χτύπησε το τύμπανο και έδωσε τον ρυθμό στους φίλους του ΠΑΟΚ ο μικρός Σωκράτης!

Πολύ όμορφη στιγμή πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον μικρό Σωκράτη να χτυπάει το τύμπανο και να δίνει τον ρυθμό στους φίλους των γηπεδούχων!

Ο μικρός Σωκράτης, ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής, βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, χαρίζοντάς μας και μία πολύ όμορφη στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα!

Συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου και χτύπησε το τύμπανο των φίλων του ΠΑΟΚ, δίνοντας τον ρυθμό στην κατάμεστη Τούμπα και γνωρίζοντας την αποθέωση!

H ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον μικρό Σωκράτη:

«Ο Σωκράτης πάλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον πιο δύσκολο εχθρό και τον νίκησε. Οι εξετάσεις έδειξαν όγκο στην παρεγκεφαλίτιδα. Δύο χειρουργία, πολλές χημειοθεραπείες, αστείρευτη δίψα για ζωή, απύθεμνο θάρρος κι όλα πλέον είναι καλά.

Ο Σωκράτης αναρρώνει κι ήθελε πολύ να έρθει και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε και πλέον είναι μέλος της οικογένειάς μας!

Ο νέος μας φίλος ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, ξεναγήθηκε στος χώρους του σταδίου, γνώρισε τους παίκτες, πήρε δώρο μία φανέλα με το όνομά του, έβαλε πολλά γκολ και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x