Stoiximan Super League

«Κλέφτες», «ΑΕΚ γερά παρ' το στα χαρτιά» και «πρωταθλήτρια της μεζούρας» στην Τούμπα!

Από νωρίς… ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν «Κλέφτες» και «ΑΕΚ γερά παρ' το στα χαρτιά», ενώ έχουν κυκλοφορήσει κασκόλ που γράφουν «πρωταθλήτρια της μεζούρας»!

Μπορεί αρχικά να… μπερδεύτηκαν, αποδοκιμάζοντας τους δικούς τους παίκτες, στη συνέχεια, ωστόσο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα εναντίον της ΑΕΚ, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Το «κλέφτες, κλέφτες» ήταν από τα πρώτα συνθήματα, που ακούστηκαν στο γήπεδο, ενώ η υποδοχή της «Ένωσης» για το καθιερωμένο ζέσταμα έγινε με το… «ΑΕΚ γερά και παρ' το στα χαρτιά», φυσικά για την όλη ιστορία με τον Ατρόμητο και τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου.

Νωρίτερα, πάντως, η Τούμπα είχε… φουντώσει ήδη, με την κίνηση του γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιώργου Αθανασιάδη, να πάει προς την εστία, που βρίσκεται η Θύρα 4, και να τσεκάρει το τέρμα.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμη ένα τρολάρισμα προς τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στις εξέδρες του γηπέδου υπάρχουν κασκόλ, που γράφουν «Κυπελλούχος της φάπας, πρωταθλήτρια της μεζούρας».

Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα έχουν κυλήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με την ΑΕΚ να φτάνει στο γήπεδο δίχως απρόοπτα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα συνθήματα στην Τούμπα πριν τη σέντρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x