Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κριτήριο για την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία της ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ως κριτήριο για το πώς θα έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και πνευματικά την ομάδα του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσακίρης το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (26/9, 20:30) για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος τόνισε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι θα αποτελέσει κριτήριο για το πώς θα έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και πνευματικά την «Ένωση» ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέφερε ότι ο «δικέφαλος» έκανε αρκετή δουλειά στην τακτική και στις στατικές φάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (πριν κι από το ματς με τη Λαμία), αλλά και βιντεοθεραπεία για την ανάλυση του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς.

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει… διαιτητικούς οδηγούς από τα παλιά ματς της Τούμπας, αλλά και το 3-3 της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Ενώ, υπογράμμισε ότι εάν ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσιαστεί όπως στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του, τότε δεν θα έχει πρόβλημα η «Ένωση», συμπληρώνοντας βέβαια ότι η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει τη συμπεριφορά της στις αμυντικές στατικές φάσεις.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η μοναδική θέση που παίζεται είναι για τον αντικαταστάτη του τραυματία Άμραμπατ, με τους Γέβτιτς και Τάνκοβιτς να «ερίζουν» γι' αυτή. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνκσι, Γκαρσία, Αραούχο και Τσούμπερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x