Stoiximan Super League

Αγωνία για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία στον ΠΑΟΚ.

«Στα κάρβουνα» για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη κάθονται στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε τραυματίας στο 70’ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο.

Έτσι, αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί, ενώ ενοχλήσεις εξακολουθεί να νιώθει (και εξαιτίας τους γυμνάστηκε ατομικά και πάλι) ο Τάισον.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει

«Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε και αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η σεζόν όμως συνεχίζεται κι έχε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη για λίγες μέρες και το αγωνιστικό τμήμα στρέφει την προσοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23 κόντρα στη Λαμία.

Η επόμενη μέρα της μάχης με τον Ολυμπιακό βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα πλάνα του για το επικείμενο παιχνίδι στο “Αθανάσιος Διάκος”.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτη (07.02) σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Τάισον δούλεψε μόνος του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, όπως κι ο Νίκολας Κουαλιάτα που ένιωσε ενοχλήσεις.

Την Τρίτη (07.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x