Stoiximan Super League

Άλλη μία… ανάσα και έρχεται νέο σερί μέχρι τον Μάιο για τον ΠΑΟΚ

Αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του 8 σούπερ αγώνες (που μπορεί να γίνουν 10) για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Το τελευταίο σερί αγώνων για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο από άποψης συνολικών αποτελεσμάτων σε σχέση με το προηγούμενο, με υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τη νίκη με 2-0 στο Περιστέρι, έδωσε 10 με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες, με τις τρεις από αυτές να είναι στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, μετά ήρθε η ήττα στο Ζάγκρεμπ και εντός έδρας από τον συμπολίτη Άρη.

Παρόλα αυτά, στο φινάλε αυτού του διαστήματος με συνεχόμενους αγώνες, κατάφερε να πετύχει μία μεγαλειώδη νίκη επί της Ντινάμο και να πάρει μία ιστορική πρόκριση στους «8» του Conference League, για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει του νέου απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να δώσουν 8 αγώνες μέχρι το Πάσχα, οι οποίοι μπορεί να γίνουν δέκα, αν η ομάδα καταφέρει να αποκλείσει την Μπριζ, και να περάσει εκείνη στα ημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία και πριν ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να αντιμετωπίσει την τοπική Μπριζ, θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο στις 11 Απριλίου, αναβλήθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορέσει να κάνει focus για τη ρεβάνς με τους Βέλγους στην Τούμπα, όμως ακολουθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των playoffs, πριν η ομάδα πάει στη Λαμία και υποδεχθεί την ΑΕΚ. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση, θα κληθεί να δώσει το πρώτο του παιχνίδι (με Φιορεντίνα ή Πλζεν) εκτός έδρας στις 2 Μαΐου και το δεύτερο ματς είναι στις 9 Μαΐου στο γήπεδό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x