Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Μας έλειψε η Τούμπα, πάθος και πολλή προσοχή από όλους»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της κάλεσε τους φιλάθλους του «δικεφάλου» να συμπεριφερθούν όπως πρέπει κατά την επιστροφή τους στην Τούμπα, ενώ εφιστά την προσοχή αναφορικά με το άναμμα πυρσών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε με ανακοίνωση της του φιλάθλους της και πάλι στην Τούμπα μετά τις 13 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Βόλο (3-0), εφιστώντας μεταξύ άλλων την προσοχή σχετικά με το άναμμα πυρσών και οτιδήποτε ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία της έδρας ή χρηματικό πρόστιμο.

«Τον κάθε αγώνα από δω και πέρα πρέπει να τον δίνουμε μαζί! Με πίστη, πάθος, συμμετοχή αλλά και πολλή προσοχή!Καλούμε τους φιλάθλους μας σήμερα αλλά και σε κάθε αγώνα της Τούμπας ως το τέλος της χρονιάς, να συμπεριφερθούν όπως ξέρουν και πρέπει, προκειμένου να μη στερηθούμε τη δύναμη της έδρας μας ούτε για μια φορά!Αποφεύγουμε το άναμμα πυρσών, που επιφέρει χρηματικές τιμωρίες. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και εν γένει εύφλεκτα υλικά, που οδηγούν αυτόματα σε τιμωρία έδρας.Μας έλειψε ο παλμός και η ένταση της Τούμπας μας. Μας έλειψε η στήριξη και τα συναισθήματα που προκαλεί η βοή της. Σας περιμένουμε»!

Ο «δικέφαλλος του Βορρά» υποδέχεται τον Άρη την Τετάρτη (04/01 20:00) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x