Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Νάρεϊ, στην τελική ευθεία για Λέφσκι ο ΠΑΟΚ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προχωράει τις επόμενες μεταγραφικές υποθέσεις του, στην τελική ευθεία για τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας.

Τη δέκατη μεταγραφή του εντός της ημέρας ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ.

Χθες το πρωί έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την υπόθεσή του Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό αποτελούσε τον «εκλεκτό» των Μπότο/Λουτσέσκου για τη θέση του εξτρέμ στο ρόστερ.

Ο Γερμανός φορ έφτασε στην Ελλάδα συνοδεία του Κλάους Άλοφς, αφού πρώτα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συμφωνήσει με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί, καθώς θα πέσουν οι υπογραφές για το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες τον Ιβάν Νάσμπεργκ που μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουλίου από την Βαλερένγκα, η οποία δεν ήθελε να χάσει νωρίτερα μία σημαντική μονάδα στη μάχη που δίνει στο νορβηγικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκο Ρέντε έμεινε εκτός σε άλλο ένα παιχνίδι της Χέρακλες, σε αυτό με την Σπάρτα Ρότερνταμ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από την ολλανδική ομάδα αν τελικά συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν ή ενδεχομένως έχει και άλλες προτάσεις (πέρα του ΠΑΟΚ) για τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό.

Ο παίκτης, πάντως, επανήλθε στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ύστερα από σχετική κουβέντα που υπήρξε από τους επικεφαλής των μεταγραφικών ζητημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x