Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ επίσημα ο Χόρχε Σάντσες!
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 28χρονου Μεξικανού μπακ από την Κρουζ Αζούλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2029 και επέλεξε να φορά στη φανέλα του τον αριθμό 35.
H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χόρχε Σάντσες από την Κρουζ Αζούλ. Ο Μεξικάνος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2029 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 35.
Ο Χόρχε Σάντσες γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1997 στην Τορρεόν του Μεξικού και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της Σάντος Λαγκούνα, στην οποία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Πούμας στις 18 Σεπτεμβρίου του 2016.
Ο Μεξικάνος μπακ έπαιξε τρεις σεζόν στην πρώτη ομάδα της Σάντος Λαγκούνα και κατέγραψε 40 συμμετοχές και δύο ασίστ, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους πιο αξιόπιστους δεξιούς μπακ του μεξικανικού πρωταθλήματος, κατακτώντας κι ένα Clausura.
Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στην Κλαμπ Αμέρικα, με την οποία αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν. Με τη φανέλα της Αμέρικα μέτρησε συνολικά 150 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ, κατακτώντας ένα Clausura, ένα Apertura κι ένα Campeon de Campeones.
Το καλοκαίρι του 2022 έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ. Στον Αίαντα αγωνίστηκε σε 26 αγώνες με τους πέντε από αυτούς να είναι στους ομίλους του Champions League, ενώ παράλληλα σημείωσε τρία γκολ και τρεις ασίστ.
Τη σεζόν 2023-24 παραχωρήθηκε δανεικός στην Πόρτο, όπου αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, μοίρασε τρεις ασίστ και κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας, πριν επιστρέψει στον Άγιαξ.
To καλοκαίρι του 2024 η Κρουζ Αζούλ τον έκανε δικό της με μεταγραφή και με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε 65 παιχνίδια, μετρώντας τρία γκολ και πέντε ασίστ, κατακτώντας το Champions League της CONCACAF.
Σε διεθνές επίπεδο, ο Χόρχε Σάντσες είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας του Μεξικού, έχοντας καταγράψει από 55 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το CONCACAF Gold Cup το 2023 και το 2025 και μία φορά το CONCACAF Nations League».
From Mexico to Thessaloniki... ?????????: Part II #JorgeIsHere ??#PAOK #OurWay ?? pic.twitter.com/WrA3Ss2Lqm
— PAOK FC (@PAOK_FC) February 5, 2026
Διαβάστε Επίσης
ΔΕΑΒ: Ταυτοποιήθηκαν όσοι πέταξαν αντικείμενα και την ομπρέλα - Το σκεπτικό της τιμωρίας της ΑΕΚ Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και Ποντένσε από τη ΔΕΑΒ - Πέταξε ομπρέλα προς την κερκίδα! Νικολακόπουλος: «Επιβεβαιώνουν στην Ολλανδία τα περί επαφών Ολυμπιακού για Λουκασεν» Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ - Κινείται νομικά για απειλές, τραμπουκισμούς και όσα έγιναν στη Φιλαδέλφεια Πήρε αναβολή η απολογία του Ηλιόπουλου ΑΕΚ: Τιμωρία από τη ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών! Καταγγέλλει τον Ποντένσε για ρίψη ομπρέλας στην κερκίδα η ΑΕΚ!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






