Stoiximan Super League

Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τη νέα Τούμπα, η υπόσχεση του Σαββίδη

Εντός της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των έργων για τη νέα Τούμπα και η παρουσίαση των τριών σχεδίων για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην ιστορική του έδρα.

Εβδομάδα ανακοινώσεων χαρακτηρίζεται η ερχόμενη στον ΠΑΟΚ. Όπως γράφει σήμερα η Live sport, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατεδάφισης της Τούμπας και τα τρία σχέδια που προτείνουν οι αρχιτέκτονες για τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ έχουν παραλάβει το masterplan και τα τρία προσχέδια για τη νέα Τούμπα, από τις εταιρίες Salfo και Populous. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη μελετούν εξονυχιστικά τις συγκεκριμένες προτάσεις και, αν προκύψει λόγος, θα κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις στις προτάσεις.

Η επόμενη διαδικασία είναι η διαβούλευση με τους φίλους της ομάδας, ώστε να επιλεγεί το σχέδιο πάνω στο οποίο θα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ιστορική του έδρα.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτή η επιλογή θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το κόστος της νέας Τούμπας, το οποίο εκτιμάται πως θα φτάσει / μπορεί και να ξεπεράσει τα 160 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί αποκλειστικά από τον Ιβάν Σαββίδη.

Πρόκειται για μία υπόσχεση που είχε δώσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στον κόσμο της και όλα δείχνουν πως η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι κοντά στους 35.000 θεατές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x