Stoiximan Super League

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Τσαούσης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάριο Τσαούση μέχρι το 2025.

Με... φόντο το μέλλον, ο ΠΑΟΚ προχώρησε το πρωί του Σαββάτου (29/01) στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάριο Τσαούση μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ που μετράει φέτος 5 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β' στη Super League 2, βρίσκεται στον «Δικέφαλο του Βορρά» από το 2010 έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των ακαδημιών.

Την περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Σπαρτάκ Τρνάβα, με την οποία αγωνίστηκε δώδεκα φορές στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάριου Τσαούση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.

Ο Μάριος Τσαούσης ήρθε από τον Ηρακλή το 2010 και εξελίχθηκε άμεσα σε αρχηγό της πρωταθλήτριας Κ15 (2014-15), της Κ17, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής με την Κ19.Αριστερός μπακ με τεχνική, που μπορεί να προσφέρει εξίσου καλά και στη θέση του αριστερού χαφ.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε την πρώτη του εμπειρία από επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τον ΝΠΣ Βόλος στη Super League, ενώ τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπαρτάκ Τρνάβα.

Την τρέχουσα σεζόν επέστρεψε κι εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον κάλεσε για προπονήσεις με την Α’ Ομάδα, ενώ βρέθηκε και στην αποστολή σε κάποιους αγώνες, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x