Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ανοιχτό να πωληθεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι αρκετά πιθανό να παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιασμίν Κούρτιτς. Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Μπότο.

Αρκετά πιθανή είναι η πώληση του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε έναν χρόνο, έχουν πλέον «παγώσει» και μετά και την παρουσία του στους αγώνες με τη Λέφσκι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί. Ο παίκτης στον οποίο πόνταρε πολλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» όχι απλώς είχε πολύ μέτρια παρουσία στα δύο ματς, αλλά η ανόητη αποβολή του στο 75’ της ρεβάνς εξάλειψε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε η ομάδα του.

Τόσο για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, όσο και για τον Γιασμίν Κούρτιτς, όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν, ενώ ενδεχόμενη πώλησή τους θα ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση άλλων παικτών στη θέση τους. Φαίνεται ότι μετά και τον αποκλεισμό, πρώτα θα υπάρξουν οι όποιες αποχωρήσεις και μετά θα γίνουν νέες προσθήκες στην ομάδα. Άλλωστε το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν απαιτείται τόσο μεγάλος αριθμός παικτών.

Σε ό,τι αφορά στον Ζοσέ Μπότο, συνεχίζει κανονικά στη θέση του αθλητικού διευθυντή, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη από πλευράς διοίκησης. Διαψεύστηκε πως υπέβαλε την παραίτησή του ο Πορτογάλος, ενώ ακόμη κι αν παραιτείτο, δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο δεκτό από τον Ιβάν Σαββίδη που δείχνει να τον στηρίζει. Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου και κάποια σενάρια αποχώρησης που κυκλοφόρησαν, δεν έχουν βάση. Άλλωστε ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με ισχυρές ρήτρες και τουλάχιστον σε αυτή τη φάση μοιάζει απίθανο να λυθεί η συνεργασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x