Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός ίσως ένιωθε καλύτερα με Τρεϊμάνις-Πινέιρο και άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας!

Απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που κάνει λόγο για ορισμό-πρόκληση του Elite Σλοβάκου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας, έδωσε ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υπενθυμίζει πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, για να οριστεί elite διαιτητής, τονίζει ότι δεν θα συμμετάσχει «στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος» και αναφέρει με χιούμορ: «Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας από το paokfc.gr.

Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε.

Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x