Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ έφαγε τουλάχιστον 4 γκολ εντός έδρας από επαρχιακή ομάδα μετά από… σχεδόν 50 χρόνια!

Αρνητική ιστορία έγραψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, με τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε να είναι η χειρότερη αμυντική του επίδοση από το 1973 απέναντι σε επαρχιακή ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας!

Στο πιο εντυπωσιακό και γεμάτο μέχρι στιγμής παιχνίδι της φετινής Super League 1, ΠΑΟΚ και Βόλος έμειναν στο... χορταστικό 4-4 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Και όλα αυτά, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προηγηθεί με 4-1 στο 42ο λεπτό, με τους Βολιώτες να πραγματοποιούν εντυπωσιακή επιστροφή στο ματς με τρία γκολ από το 54' και μετά, με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίζουν πρωτοφανής καθίζηση τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ξεσκονίζοντας τα κιτάπια της ιστορίας πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να βρούμε αντίστοιχες αρνητικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ στην άμυνα απέναντι σε επαρχιακές ομάδες στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, είναι η χειρότερη επίδοση εδώ και 48 χρόνια και το... μακρινό 1973!

Στις 22 Απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα 5-3 από την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πέραν από τις αναμετρήσεις με τις επαρχιακές ομάδες, τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τόσα πολλά γκολ στην Τούμπα ήταν στις 28 Νοεμβρίου του 2016, στην ήττα με 4-3 από τον Ατρόμητο, παιχνίδι στο οποίο προηγούταν μάλιστα με 3-1 στο 74'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x