Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Καμαρά που… ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή, ΠΑΟΚ που παραμένει σε λήθαργο

Ο Άρης έφυγε ξανά νικητής από την Τούμπα, επικρατώντας του τραγικού ΠΑΟΚ και ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει τα συμπεράσματά του.

Μετά από τις δύο ήττες ενάντια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δείχνοντας πως φέτος έχει... πάρει τον αέρα του συμπολίτη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει σε κρίση που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο βαθιά, την ώρα που ο Μπούργος είδε τον Καμαρά να συνέρχεται και να επιστρέφει στα γκολ την κατάλληλη στιγμή.

Ιδού τι κατέγραψε ο προπονητής της εξέδρας από το ντέρμπι της Τούμπας...

Ο Καμαρά... ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή: Μόλις το πρώτο του γκολ στα playoffs της Super League 1 σημείωσε ο Μαυριτανός, που είχε χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω της αποβολής του στη Λεωφόρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την απίστευτη γκάφα στο τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ωστόσο στο 63ο λεπτό πήρε τη... ρεβάνς και με μία εξαιρετική, σεντερφορίσια ενέργεια αξιοποίησε την πάσα του Μαντσίνι και έκρινε το ματς. Ο Άρης έχει μεγάλη ανάγκη τον καλό Καμαρά ενόψει των δύο «τελικών» με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα και η εμφάνισή του στην Τούμπα αφήνει υποσχέσεις – με εξαίρεση φυσικά το τσαφ στο 39’.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο προπονητής της εξέδρας

Ο ΠΑΟΚ... σπάει ρεκόρ που προβληματίζουν: Τα λόγια αρχίζουν να αποτελούν φτώχεια με αυτά που δείχνει -ή μάλλον δεν δείχνει- η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν δέκα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόλις τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό, την ώρα που ακόμη και η –μέχρι πρότινος βέβαιη- εξασφάλιση της 2ης θέσης μοιάζει να κινδυνεύει. Όσο πλησιάζει δε ο τελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, γίνεται σαφές πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα και η ομάδα να βγει από τον... λήθαργο. Όσο για τα προαναφερθέντα ρεκόρ; Εκτός του 0/10, έχουμε και την πρώτη χρονιά δίχως νίκη ενάντια στον Άρη μετά από δέκα χρόνια...

Όταν παίζεις με εξτρέμ τον Τέιλορ...: Είναι σαφές ότι ο Βραζιλιάνος δεν ευθύνεται εξ ολοκλήρου για την κακή του εμφάνιση, από την στιγμή που έπαιζε σε μία θέση που δεν τη ξέρει – αυτή του δεξιού εξτρέμ. Η επιλογή αυτή του Λουτσέσκου καταδεικνύει περίτρανα την έλλειψη βάθους που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, που φυσικά έχει... χτυπηθεί και από τις πολλές απουσίες.

Το ασύλληπτο 4/4 με απαραβίαστη εστία: Τέσσερις φορές συναντήθηκαν φέτος Άρης και ΠΑΟΚ, δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλες δύο για τα playoffs, με τους «κίτρινους» να καταγράφουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, καταφέρνοντας παράλληλα να κρατήσουν το μηδέν σε όλες τις αναμετρήσεις! Οι μοναδική ισοπαλία σημειώθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» δίχως σκορ, ενώ στην Τούμπα οι «κίτρινοι» έκαναν το 2/2, με 1-0 και στις δύο περιπτώσεις, συν μία εντός έδρας επικράτηση, επίσης με 1-0, στα playoffs. Η τελευταία φορά που ο Άρης είχε κρατήσει τόσα διαδοχικά clean sheets ενάντια στον συμπολίτη, ήταν μεταξύ 1968 και 1970, με πέντε, όταν είχε καταγράψει δύο νίκες (1-0, 2-0) και τρεις «λευκές» ισοπαλίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x