Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Άρης: Μάχη για τη δεύτερη θέση

Την κατάληψη της δεύτερης θέσης διεκδικούν σήμερα ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στο γήπεδο της Τούμπας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μεσημεριανή συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε… απόσταση αναπνοής (διαφορά δύο βαθμών), με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το έργο για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα είναι εύκολο και αυτό έχει εξηγήσει ο Ουρουγουανός τεχνικός στους παίκτες του για την σημερινή αναμέτρηση.

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τεράστιο πάθος για τη νίκη, ενώ ο ίδιος καλείται να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία του Τζέγκο που χειρουργήθηκε μεσοβδόμαδα.

Οι ενδεκάδες

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 3-4-2-1 στο σημερινό παιχνίδι. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και στα πλάγια ως φουλ μπακ τους Μπάμπα και Ροντρίγκο. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόουγκλας και Σβαμπ, με τον Ουάρντα και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Κρμέντσικ. Ο Γκαρσία δεν υπολογίζει τους Κρέσπο, Καγκάβα και Ελ Καντουρί, ενώ ο Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

Ο Άρης, από τη μεριά του, θα παραταχθεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ και Σούντγκρεν. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Σάσα, με τους Γκάμα, Μαντσίνι και Γκαρσία να είναι πίσω από τον Μάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουσέ, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Μπρούνο Φελίπε, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.

Μεταξύ τους

Για δεύτερη σεζόν στη σειρά, ο Άρης σταμάτησε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Τον νίκησε στις 13 Δεκεμβρίου 2020, όπως τον είχε νικήσει και στις 4 Ιανουαρίου 2020. Ωστόσο η νίκη εκείνη με 4-2, είναι μια από τις πλέον ιστορικές στο πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί σταμάτησε ένα εκπληκτικό αήττητο 51 αγώνων πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και άλλο ένα σερί 25 αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχανε μετά από 22 μήνες.

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ στα δύο από τα έξι τελευταία μεταξύ τους, αφού δεν είχε νίκη στα 11 προηγούμενα επίσημα, 10 για το πρωτάθλημα! Πριν από δύο μήνες ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στη νίκη μέσα στην Τούμπα μετά από δέκα και πλέον χρόνια, αφού προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος! Και τα πέντε τελευταία ντέρμπι στην Τούμπα έληξαν ισόπαλα! Τέσσερα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζιούκ, Μασλίνα και τέταρτο τον κ. Τζήλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Κούι (από Ολλανδία) και Παπαδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x