Stoiximan Super League

Με το μυαλό στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ μπαίνει στο ντουλάπι για τον ΠΑΟΚ, αφού από τη Δευτέρα ο «δικέφαλος» στράφηκε στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Βόλο για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μόλις μια μέρα μετά το 3-1 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στη Νέα Μεσημβρία, ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με τον Βόλο την ερχόμενη Τέταρτη για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.
Οι υπόλοιποι, μαζί με το τεχνικό τιμ, ασχολήθηκαν με το τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το ματς της Κυριακής. Η κατάστασή του Γάλλου μέσου θα αξιολογείται καθημερινά τις επόμενες μέρες. Ο Μάρκος Αντόνιο έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Φιλίπε Σόαρες έμεινε στο γυμναστήριο. Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x