Stoiximan Super League

Νίκη για ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε

Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων πριν την έναρξη της Super League 1 την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα στη φιλική πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Super League 1 την επόμενη εβδομάδα και έδειξε σε καλή κατάσταση επιθετικά σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας και τους Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσια να σκοράρουν.

Στο 30', ο Ντόουγκλας Αουγκούστο άφησε τη θέση του στον Νάρεϊ, ο οποίος δοκιμάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, προτού ο Μαροκινός μέσος γίνει αλλαγή στο 60΄. Στο 54’, από «κλέψιμο» και ασίστ του Ελ Καντουρί, ο Ολιβέιρα έκανε το 2-0 με μονοκόμματο σουτ. Ο Πάολο Φερνάντες μείωσε για τους Θεσσαλούς στο 65' . Το πέναλτι του Κούτσια στις καθυστερήσεις «σφράγισε» το ματς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και έβγαλε χρήσιμα συμπαράσματα, ενόψει του ματς με τον Παναιτωλκο σε μία εβδομάδα.

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Οσβάλντ Τανσό, που δοκίμασε διάφορα σχήματα μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν.


Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Τόμας

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82' Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75' Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61' Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75' Κούτσιας)

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς και Τάχατος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x