Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Η άμυνα που αγνοείται και ο… Super Man Κλέιμαν

Ξεχώρισε τέσσερα σημεία από το απίθανο ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο ο προπονητής της εξέδρας.

Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό το τρομερό ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το 4-1 και να παίρνουν μία απροσδόκητη ισοπαλία, 4-4, παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τους Κυπελλούχους.

Ο προπονητής της εξέδρας είδε μπόλικα πράγματα αλλά κατάφερε να μαζέψει τα σημαντικότερα και σας τα παραθέτει...

Ανεβασμένοι Μπίσεσβαρ-Ζίβκοβιτς: Πριν πάμε στα αρνητικά, τα θετικά. Ο Σουριναμέζος ήταν πολύ καλός για ένα ματς ακόμα και έφερε... εφιάλτες στον Πουρίτα και, παρότι δεν «έγραψε» γκολ ή ασίστ, ήταν μέσα στα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Ο δε Σέρβος, σκόραρε δύο φορές και ήταν πολύ απειλητικός από τα δεξιά, πετυχαίνοντας τα πρώτα του γκολ φέτος.

Άμυνα... αγνοείται: Στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό είχε χρειαστεί την τύχη και τις επεμβάσεις του Πασχαλάκη για να πάρει τη νίκη. Κόντρα στον Βόλο, ο ΠΑΟΚ είχε ξανά πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχτεί τέσσερα γκολ εντός έδρας για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια! Η αμυντική γραμμή των Κυπελλούχων είχε ένα κάκιστο απόγευμα και σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλά να φτιάξει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Κλέιμαν, ο… Super Man: Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ, προφανώς δεν έχει βρεθεί στην καλύτερη ημέρα σου. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο τερματοφύλακας του Βόλου δεν έφερε κάποια ευθύνη στα τέρματα που δέχτηκε. Από εκεί και πέρα όμως, ο Ισραηλινός μέτρησε πολλές μεγάλες επεμβάσεις, με κυριότερη εκείνη στο πέναλτι του Βιεϊρίνια – αν είχε σκοράρει ο Πορτογάλος, πιθανότατα η μεγάλη επιστροφή του Βόλου δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα. Μετά το 4-4 δε, έβγαλε άλλες δύο μεγάλες φάσεις, με αποτέλεσμα να χαθεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του στη λήξη του αγώνα.

Βόλος χωρίς φόβο: Μέχρι τώρα, η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είχε πάρει βαθμό κάτω από τη βάση στο δυσκολότερο ματς που είχε δώσει – εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «πράσινοι» προηγούνταν ήδη με 2-0 στο 5λεπτο και έφτασε σε ένα εντυπωσιακό 5-1. Στην Τούμπα, η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε νωρίς και εν συνεχεία... βούλιαξε δεχόμενη τέσσερα γκολ μέχρι το 45’, ωστόσο δεν πτοήθηκε. Μπήκε άφοβα στο δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας την κάκιστη παρένθεση του 20’-45’ και επιβραβεύτηκε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x