Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Διανυκτέρευσε στο «Βενιζέλος» ο Σοάρες, σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο Φιλίπε Σοάρες πέρασε τη νύχτα στο... αεροδρόμιο και σήμερα, καιρού επιτρέποντος, θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Περιπέτεια που θα έχει να διηγείται και στα εγγόνια του πέρασε ο Φιλίπε Σοάρες. Ο Πορτογάλος χαφ πέταξε χθες από την πατρίδα του και συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του με πτήση προς την Αθήνα, αλλά η επέλαση του χιονιά ματαίωσε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη, όπου κανονικά αναμενόταν το βράδυ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος άσος αναγκαστικά έμεινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το απόγευμα της Δευτέρας (έφτασε περίπου στις 18:00). Άλλωστε το ξενοδοχείο του αεροδρομίου ήταν ασφυκτικά γεμάτο και δυνατότητα μετάβασης σε άλλο χώρο δεν υπήρχε λόγω του χάους που προκάλεσε ο χιονιάς.

Σήμερα, καιρού επιτρέποντος, ο Σοάρες θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με την Μορεϊρένσε για την αγορά του έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η αναβολή του επαναληπτικού προημιτελικού με την ΑΕΚ στρέφει από τώρα την προσοχή όλων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Διαθέσιμος θα είναι ο Σβαμπ, που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός παραμένουν οι Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x