«Δεν ήταν εύκολο για εκείνον αρχικά, αλλά τώρα έχει προσαρμοστεί»… Με τον τρόπο αυτό ο Ντανίιλ Τσάλοφ εξήγησε την ανεβασμένη απόδοση του αδελφού του, Φέντορ, στα τελευταία παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
«Πιστέψτε με, το να μετακινείσαι σε μία άλλη χώρα είναι πάντα πολύ δύσκολο. Τώρα, όμως, ο Φέντια είναι επαγγελματίας. Έχει αλλάξει πολύ από τότε που είχε πάει στην Ελβετία, έχει ωριμάσει πνευματικά. Τώρα, ο Φέντια αντιδρά σε όλα σαν ενήλικας και νομίζω ότι αυτό θα φέρει αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει και μίσος, αλλά θα χρειαστεί να τον υποστηρίξουμε ξανά και ξανά», ήταν τα λόγια του αδελφού του Τσάλοφ στην ιστοσελίδα, sport-express.
Ο Τσάλοφ έχει αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην εφετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει πέντε φορές και έχοντας δώσει επτά ασίστ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






