Stoiximan Super League

«Στη λίστα της Φλαμένγκο ο Μάρκος Αντόνιο»

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, υποστηρίζει ότι ο άσος του ΠΑΟΚ, Μάρκος Αντόνιο, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λάτσιο, βρίσκεται στα «ραντάρ» της Φλαμένγκο.

«Σειρήνες» από Βραζιλία για Μάρκος Αντόνιο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μπρούνο Καστάνια, ο βραχύσωμος χαφ του «δικεφάλου βορρά», που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λάτσιο, βρίσκεται στα ραντάρ της Φλαμένγκο, η οποία τον θέλει από τώρα δανεικό, έχοντας μάλιστα και την έγκριση του προπονητή της, Τίτε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:


«Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται στη λίστα της Φλαμένγκο, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομά του από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάρκος Μπραζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φλαμένγκο δείχνει ενδιαφέρον για τον μέσο, Μάρκος Αντόνιο. Το 2022, όταν ακόμα ανήκε και ξεχώριζε για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη στο στόχαστρο της «Φλα», αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε την καριέρα του στην Λάτσιο.

Η πιθανή μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο έχει την έγκριση του Τίτε και πληροί όλες τις απαιτήσεις που επιδιώκει η Φλαμένγκο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει. Το σκεπτικό του Τίτε είναι να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, όταν η Φλαμένγκο θα χάσει τους Πούλγκαρ, Ντε Λα Κρουζ και Ντε Αρασκαέτα που θα είναι διεθνείς με τις ομάδες τους.

Επιπλέον η Φλαμένγκο βλέπει στον χαφ του ΠΑΟΚ δυνατότητες τεχνικής και οικονομικής απόδοσης. Παρά τη μακρόχρονη εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι μόλις 23 ετών. Η «Φλα» σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Λάτσιο, βάζοντας υποχρεωτική ρήτρα αγοράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x