Stoiximan Super League

Εμπόδιο για Μαξίμοβιτς στον ΠΑΟΚ, δίνει μάχη για να τον κλείσει άμεσα

«Κόλλησε» του Μαξίμοβιτς στον ΠΑΟΚ, παρά τη συμφωνία με τη Χετάφε. Εντείνει την προσπάθειά του για να… ντριπλάρει το εμπόδιο ο «δικέφαλος του Βορρά».

Δίνει μάχη για να κλείσει τον Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως έχει μεταδώσει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ο «δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εντείνει την προσπάθειά του, ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει focus στην περίπτωση του Σέρβου χαφ και μάλιστα τα έχει βρει με τη Χετάφε στο οικονομικό κομμάτι, προσφέροντάς της περίπου 3,8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει σφραγιστεί ακόμα το deal, λόγω απροόπτου που σημειώθηκε από πλευράς των Ισπανών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ναυαγεί η υπόθεση του Μαξίμοβιτς, είναι ορθάνοιχτη και ο «δικέφαλος» πιέζει ώστε να κλείσει τον παίκτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο είναι να τελειώσει το επόμενο 24ωρο ο παίκτης. Πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και αν υπάρξει αίσιο τέλος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Χάιντουκ για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x